Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov.
Informácie o publikácii
Zápis:
PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL, 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
Rok vydania:
2001
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
PRÍBELA Alexander
0 %
0 %
SABOLOVÁ Gabriela
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
IVVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-968464-6-9
Rozsah:
189 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2012-2012: [4] JANČOVIČOVÁ, Jana - STARUCH, Ladislav. Porovnanie masiel dostupných na slovenskom trhu pomocou senzorického hodnotenia. In V. vedecká konferncia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012 [elektronický zdroj]. - Bratislava, 2012 : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. ISBN 978-80-970552-6-4, s. 304-308.