Hygiena mlieka z pohľadu správnej výrobnej praxe a aplikácia HACCP do výroby a spracovania mlieka.
About the publication
Record:
BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Hygiena mlieka z pohľadu správnej výrobnej praxe a aplikácia HACCP do výroby a spracovania mlieka. Rec. 1. vyd. Bratislava : ŠVS SR 2001. ISBN 80-7148-048-7, 132 s.
Year:
2001
Category:
BCI - Scripts and textbooks
Authors:
UVMP share:
0 %
Publisher:
ŠVS SR
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-048-7
Range:
132 s.
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2007-2007: [1] KASKOVA, A. - ONDRASOVICOVA, O. - VARGOVA, M. - ONDRASOVIC, M. - VENGLOVSKY, J. Application of peracetic acid and quarternary ammonium disinfectants as a part of sanitary treatment in a poultry house and poultry processing plant. In ZOONOSES AND PUBLIC HEALTH. ISSN 1863-1959, 2007, vol. 54, no. 3-4, p. 125-130.
2006-2006: [1] KASKOVA, A. - ONDRASOVICOVA, O. - SOKOL, I. - VARGOVA, M. - SMIRJAKOVA, S. - ONDRASOVIC, M. - CHOVANEC, M. Efficiency of sanitary treatment in poultry breeding and poultry meat processing plant. In ACTA VETERINARIA BRNO. ISSN 0001-7213, DEC 2006, vol. 75, no. 4, p. 611-617.