Hygiena mlieka z pohľadu správnej výrobnej praxe a aplikácia HACCP do výroby a spracovania mlieka.
Informácie o publikácii
Zápis:
BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Hygiena mlieka z pohľadu správnej výrobnej praxe a aplikácia HACCP do výroby a spracovania mlieka. Rec. 1. vyd. Bratislava : ŠVS SR 2001. ISBN 80-7148-048-7, 132 s.
Rok vydania:
2001
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
ŠVS SR
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-048-7
Rozsah:
132 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2007-2007: [1] KASKOVA, A. - ONDRASOVICOVA, O. - VARGOVA, M. - ONDRASOVIC, M. - VENGLOVSKY, J. Application of peracetic acid and quarternary ammonium disinfectants as a part of sanitary treatment in a poultry house and poultry processing plant. In ZOONOSES AND PUBLIC HEALTH. ISSN 1863-1959, 2007, vol. 54, no. 3-4, p. 125-130.
2006-2006: [1] KASKOVA, A. - ONDRASOVICOVA, O. - SOKOL, I. - VARGOVA, M. - SMIRJAKOVA, S. - ONDRASOVIC, M. - CHOVANEC, M. Efficiency of sanitary treatment in poultry breeding and poultry meat processing plant. In ACTA VETERINARIA BRNO. ISSN 0001-7213, DEC 2006, vol. 75, no. 4, p. 611-617.