Publication output

Stanovenie biogénnych amínov v mäsových výrobkoch metódou kvapalinovej chromatografie.

About the publication

Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOL, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf. Stanovenie biogénnych amínov v mäsových výrobkoch metódou kvapalinovej chromatografie. In: Chromatographic methods and human health : 14th International Conference-Proceedings November 12-15,2001 Piešťany, Slovakia. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť pri SAV, 2001. ISSN 1335-5236, s. 84-85.
Year:
2001
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
SOKOL Jozef
0 %
CABADAJ Rudolf
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Chromatographic methods and human health
14th International Conference-Proceedings November 12-15,2001 Piešťany, Slovakia
s. 84-85
Publisher:
Slovenská chemická spoločnosť pri SAV
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
1335-5236
Research area:
neuvedená
Language:
slovak