Publikačný výstup

Stanovenie biogénnych amínov v mäsových výrobkoch metódou kvapalinovej chromatografie.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOL, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf. Stanovenie biogénnych amínov v mäsových výrobkoch metódou kvapalinovej chromatografie. In: Chromatographic methods and human health : 14th International Conference-Proceedings November 12-15,2001 Piešťany, Slovakia. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť pri SAV, 2001. ISSN 1335-5236, s. 84-85.
Rok vydania:
2001
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
SOKOL Jozef
0 %
CABADAJ Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Chromatographic methods and human health
14th International Conference-Proceedings November 12-15,2001 Piešťany, Slovakia
s. 84-85
Vydavateľ:
Slovenská chemická spoločnosť pri SAV
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-5236
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský