Stanovenie Tylozínu v potravinách živočíšneho pôvodu metódou HPLC.
About the publication
Record:
SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - CABADAJ, Rudolf. Stanovenie Tylozínu v potravinách živočíšneho pôvodu metódou HPLC. In: Chromatographic methods and human health : 14th International Conference-Proceedings November 12-15,2001 Piešťany, Slovakia. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť pri SAV, 2001. 2001. ISSN 1335-5236, s. 86-87.
Year:
2001
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Chromatographic methods and human health
14th International Conference-Proceedings November 12-15,2001 Piešťany, Slovakia
s. 86-87
Publisher:
Slovenská chemická spoločnosť pri SAV
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
1335-5236
Research area:
neuvedená
Language:
slovak