Publication output

Porovnanie celkového cholesterolu v syroch s rôznym obsahom tuku : [Comparison of total cholesterol levels in cheese with different amount of fat]

About the publication

Record:
MÁTÉ, Dionýz - DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie celkového cholesterolu v syroch s rôznym obsahom tuku : [Comparison of total cholesterol levels in cheese with different amount of fat] In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 197-198.
Year:
2001
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária
Edition:
Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
S. 197-198
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-88985-39-0
Research area:
neuvedená
Language:
slovak