Publikačný výstup

Porovnanie celkového cholesterolu v syroch s rôznym obsahom tuku : [Comparison of total cholesterol levels in cheese with different amount of fat]

Informácie o publikácii

Zápis:
MÁTÉ, Dionýz - DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie celkového cholesterolu v syroch s rôznym obsahom tuku : [Comparison of total cholesterol levels in cheese with different amount of fat] In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 197-198.
Rok vydania:
2001
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
S. 197-198
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-39-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský