Vplyv kvality surového kravského mlieka na výrobu slovenskej goudy 50 % [Influence of the raw milk quality on the manufacturing process of the slovak gouda 50 %].
About the publication
Record:
HROMANÍK, J. - DUDRIKOVÁ, Eva. Vplyv kvality surového kravského mlieka na výrobu slovenskej goudy 50 % [Influence of the raw milk quality on the manufacturing process of the slovak gouda 50 %]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 97-98.
Year:
2001
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
HROMANÍK J.
0 %
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária
Edition:
Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
S. 97-98
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-88985-39-0
Research area:
neuvedená
Language:
slovak