Publikačný výstup

Vplyv kvality surového kravského mlieka na výrobu slovenskej goudy 50 % [Influence of the raw milk quality on the manufacturing process of the slovak gouda 50 %].

Informácie o publikácii

Zápis:
HROMANÍK, J. - DUDRIKOVÁ, Eva. Vplyv kvality surového kravského mlieka na výrobu slovenskej goudy 50 % [Influence of the raw milk quality on the manufacturing process of the slovak gouda 50 %]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 97-98.
Rok vydania:
2001
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
HROMANÍK J.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
S. 97-98
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-39-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský