Publication output

Mikrobiálny rozbor mäsových výrobkov a surovín.

About the publication

Record:
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - ČONKOVÁ, Eva - PÁSTOROVÁ, Bernardína - SETLÁKOVÁ, M.. Mikrobiálny rozbor mäsových výrobkov a surovín. In: . Zdravie a mikroorganizmy, Košice5.-9.septembra 2001 : Zborník abstraktov: 22. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej s medzinárodnou účasťou. Košice-Praha : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2001. s. 223.
Year:
2001
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
LACIAKOVÁ Anna
0 %
PÁSTOROVÁ Bernardína
0 %
SETLÁKOVÁ M.
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Zdravie a mikroorganizmy, Košice5.-9.septembra 2001
Zborník abstraktov: 22. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej s medzinárodnou účasťou
S. 223
Publisher:
Československá spoločnosť mikrobiologická
Place of issue:
Košice-Praha
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak