Publikačný výstup

Mikrobiálny rozbor mäsových výrobkov a surovín.

Informácie o publikácii

Zápis:
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - ČONKOVÁ, Eva - PÁSTOROVÁ, Bernardína - SETLÁKOVÁ, M.. Mikrobiálny rozbor mäsových výrobkov a surovín. In: . Zdravie a mikroorganizmy, Košice5.-9.septembra 2001 : Zborník abstraktov: 22. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej s medzinárodnou účasťou. Košice-Praha : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2001. 2001. s. 223.
Rok vydania:
2001
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
LACIAKOVÁ Anna
0 %
PÁSTOROVÁ Bernardína
0 %
SETLÁKOVÁ M.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Zdravie a mikroorganizmy, Košice5.-9.septembra 2001
Zborník abstraktov: 22. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej s medzinárodnou účasťou
S. 223
Vydavateľ:
Československá spoločnosť mikrobiologická
Miesto vydania:
Košice-Praha
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský