Pôsobenie baktericínov v zrecom procese kravskej hrudky [The influence of bacteriocins in production of cows cottage cheese].
About the publication
Record:
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária. Pôsobenie baktericínov v zrecom procese kravskej hrudky [The influence of bacteriocins in production of cows cottage cheese]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. ISBN 80-8069-015-4, s. 84-85.
Year:
2002
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou 24.-25. apríl 2002
Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou
s. 84-85
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8069-015-4
Research area:
neuvedená
Language:
english