Pôsobenie baktericínov v zrecom procese kravskej hrudky [The influence of bacteriocins in production of cows cottage cheese].
Informácie o publikácii
Zápis:
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária. Pôsobenie baktericínov v zrecom procese kravskej hrudky [The influence of bacteriocins in production of cows cottage cheese]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. ISBN 80-8069-015-4, s. 84-85.
Rok vydania:
2002
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou 24.-25. apríl 2002
Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou
s. 84-85
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-015-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický