Kontrolné postupy vo vzťahu k bezpečnosti a hygiene potravín. Čerstvé mäso jatočných ošípaných a hovädzieho dobytka-bitúnky a rozrábkarne [Checking procedures in to the safety and hygiene of foodstuffs].
About the publication
Record:
BOHUNICKÁ, T. - SOKOL, Jozef - DUDRIKOVÁ, Eva - GOLIAN, Jozef - LETOVANEC, P.. Kontrolné postupy vo vzťahu k bezpečnosti a hygiene potravín. Čerstvé mäso jatočných ošípaných a hovädzieho dobytka-bitúnky a rozrábkarne [Checking procedures in to the safety and hygiene of foodstuffs]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra 26. september 2002. : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. ISBN 80-8069-076-6, s. 16-20.
Year:
2002
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra 26. september 2002
Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie
s. 16-20
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8069-076-6
Research area:
neuvedená
Language:
english