Kontrolné postupy vo vzťahu k bezpečnosti a hygiene potravín. Čerstvé mäso jatočných ošípaných a hovädzieho dobytka-bitúnky a rozrábkarne [Checking procedures in to the safety and hygiene of foodstuffs].
Informácie o publikácii
Zápis:
BOHUNICKÁ, T. - SOKOL, Jozef - DUDRIKOVÁ, Eva - GOLIAN, Jozef - LETOVANEC, P.. Kontrolné postupy vo vzťahu k bezpečnosti a hygiene potravín. Čerstvé mäso jatočných ošípaných a hovädzieho dobytka-bitúnky a rozrábkarne [Checking procedures in to the safety and hygiene of foodstuffs]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra 26. september 2002. : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. ISBN 80-8069-076-6, s. 16-20.
Rok vydania:
2002
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra 26. september 2002
Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie
s. 16-20
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-076-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický