Pozitívne a negatívne účinky konzumácie živočíšnych tukov.
About the publication
Record:
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Pozitívne a negatívne účinky konzumácie živočíšnych tukov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. ISSN 1335-0099, Roč. 29, č. 5 (2004), s. 32-35.
Year:
2004
Category:
BDF - Professional work in other domestic magazines
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 29, č. 5 (2004), s. 32-35
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
1335-0099
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2007-2007: [1] SPERNAKOVA, D. - MATE, D. - ROZANSKA, H. - KOVAC, G. Effects of dietary rosemary extract and alpha-tocopherol on the performance of chickens, meat quality, and lipid oxidation in meat storaged under chilling conditions. In BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY. ISSN 0042-4870, 2007, vol. 51, no. 4, p. 585-589.