Publikačný výstup

Pozitívne a negatívne účinky konzumácie živočíšnych tukov.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Pozitívne a negatívne účinky konzumácie živočíšnych tukov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. ISSN 1335-0099, Roč. 29, č. 5 (2004), s. 32-35.
Rok vydania:
2004
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 29, č. 5 (2004), s. 32-35
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-0099
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2007-2007: [1] SPERNAKOVA, D. - MATE, D. - ROZANSKA, H. - KOVAC, G. Effects of dietary rosemary extract and alpha-tocopherol on the performance of chickens, meat quality, and lipid oxidation in meat storaged under chilling conditions. In BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY. ISSN 0042-4870, 2007, vol. 51, no. 4, p. 585-589.