Minimalizácia zdravotných rizík z potravín.

About the publication

Record:
CABADAJ, Rudolf - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef. Minimalizácia zdravotných rizík z potravín. In: Potravinárstvo, nutričná hodnota potravín, ich zdravotná neškodnosť a hygienická bezpečnosť 2003. Zborník č. 33. 1. vyd. Nitra : Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied, 2003. 2003. s. 23-25.
Year:
2003
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
CABADAJ Rudolf
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Potravinárstvo, nutričná hodnota potravín, ich zdravotná neškodnosť a hygienická bezpečnosť 2003. Zborník č. 33
Zborník č. 33
s. 23-25
Publisher:
Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak