Publikačný výstup

Minimalizácia zdravotných rizík z potravín.

Informácie o publikácii

Zápis:
CABADAJ, Rudolf - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef. Minimalizácia zdravotných rizík z potravín. In: Potravinárstvo, nutričná hodnota potravín, ich zdravotná neškodnosť a hygienická bezpečnosť 2003. Zborník č. 33. 1. vyd. Nitra : Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied, 2003. s. 23-25.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
CABADAJ Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Potravinárstvo, nutričná hodnota potravín, ich zdravotná neškodnosť a hygienická bezpečnosť 2003. Zborník č. 33
Zborník č. 33
s. 23-25
Vydavateľ:
Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský