Vplyv rozmarínu a teploty skladovania na tvorbu rozkladných produktov v tepelne neopracovaných mäsových výrobkov [Effect of rosemary and temperature of storage on oxidative changes in non thermal treated meat products].
About the publication
Record:
MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter. Vplyv rozmarínu a teploty skladovania na tvorbu rozkladných produktov v tepelne neopracovaných mäsových výrobkov [Effect of rosemary and temperature of storage on oxidative changes in non thermal treated meat products]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 216-220.
Year:
2005
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Rizikové faktory potravinového reťazca
Zborník vedeckých prác z medzinárodnej konferencie, Nitra 6.10.2005
s. 216-220
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8069-594-6
Research area:
neuvedená
Language:
english
Citations:
2014-2014: [4] BOBKO, M. - KROČKO, M. - HAŠČÍK, P. - BELEJ, Ľ. - ŽIDEK, R. - ČURLEJ, J. - BOBKOVÁ, A. Oxidačná stabilita mäsového výrobku po rozdielnej aplikácii pamajoránu. In HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 37-40.
2014-2014: [4] BOBKO, M. - KROČKO, M. - HAŠČÍK, P. - KŇAZOVICKÁ,V. - BELEJ, Ľ. - ŽIDEK, R. - BOBKOVÁ, A. Oxidative stability of meat product after application of oregano. In Folia veterinaria. ISSN 0015-5748, 2014, vol. 58, suppl. 2, p. 10-12.