Publication output

Nutričné parametre bravčového kvalitatívne zmeneného mäsa : [The nutritional parameters of pork meat of altered quality]

About the publication

Record:
SOPKOVÁ, Drahomíra. Nutričné parametre bravčového kvalitatívne zmeneného mäsa : [The nutritional parameters of pork meat of altered quality] In: Risk Factors of Food Chain, October 6th, 2005, Nitra : Proceeding Book of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 286-288.
Year:
2005
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, SLAMEČKA Jaroslav
Edition:
Risk Factors of Food Chain, October 6th, 2005, Nitra
Rizikové faktory potravového reťazca
Proceeding Book of 5-th International Scientific Conference
S. 286-288
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8069-594-6
Research area:
neuvedená
Language:
english
 

Citations:

2008-2008: [4] DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 171-174.