Publikačný výstup

Nutričné parametre bravčového kvalitatívne zmeneného mäsa : [The nutritional parameters of pork meat of altered quality]

Informácie o publikácii

Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra. Nutričné parametre bravčového kvalitatívne zmeneného mäsa : [The nutritional parameters of pork meat of altered quality] In: Risk Factors of Food Chain, October 6th, 2005, Nitra : Proceeding Book of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 286-288.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, SLAMEČKA Jaroslav
Vydanie:
Risk Factors of Food Chain, October 6th, 2005, Nitra
Rizikové faktory potravového reťazca
Proceeding Book of 5-th International Scientific Conference
S. 286-288
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-594-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2008-2008: [4] DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 171-174.