Stanovenie biogénnych amínov v tepelne neopracovanom mäsovom výrobku metódou HPLC [Estimation of biogenic amines in raw fermented meat products by menas of a HPLC method].
About the publication
Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - CABADAJ, Rudolf - PAULSEN, Peter. Stanovenie biogénnych amínov v tepelne neopracovanom mäsovom výrobku metódou HPLC [Estimation of biogenic amines in raw fermented meat products by menas of a HPLC method]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 60-61.
Year:
1998
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 60-61
Publisher:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak