Publikačný výstup

Stanovenie biogénnych amínov v tepelne neopracovanom mäsovom výrobku metódou HPLC [Estimation of biogenic amines in raw fermented meat products by menas of a HPLC method].

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - CABADAJ, Rudolf - PAULSEN, Peter. Stanovenie biogénnych amínov v tepelne neopracovanom mäsovom výrobku metódou HPLC [Estimation of biogenic amines in raw fermented meat products by menas of a HPLC method]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 60-61.
Rok vydania:
1998
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
CABADAJ Rudolf
0 %
PAULSEN Peter
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 60-61
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský