Publication output

Prírodné antioxidanty v tukovej zložke mäsových výrobkov : [Natural antioxidants in fat component of meat products]

About the publication

Record:
KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KOVÁČ, Gabriel - KORIM, Peter. Prírodné antioxidanty v tukovej zložke mäsových výrobkov : [Natural antioxidants in fat component of meat products] In: . Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 107.
Year:
1998
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 107
Publisher:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak