Publikačný výstup

Prírodné antioxidanty v tukovej zložke mäsových výrobkov : [Natural antioxidants in fat component of meat products]

Informácie o publikácii

Zápis:
KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KOVÁČ, Gabriel - KORIM, Peter. Prírodné antioxidanty v tukovej zložke mäsových výrobkov : [Natural antioxidants in fat component of meat products] In: . Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 107.
Rok vydania:
1998
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 107
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský