Vplyv vitamínu E na vnútorné prostredie a kvalitu mäsa ošípaných [Effects of vitamin E on some metabolic indices and meat quality in pigs].
About the publication
Record:
KOVÁČ, Gabriel - TUREK, Peter - MUDROŇ, Pavol - KORIMOVÁ, Ľudmila - LINK, Róbert. Vplyv vitamínu E na vnútorné prostredie a kvalitu mäsa ošípaných [Effects of vitamin E on some metabolic indices and meat quality in pigs]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 108-109.
Year:
1998
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 108-109
Publisher:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak