Vplyv vitamínu E na vnútorné prostredie a kvalitu mäsa ošípaných [Effects of vitamin E on some metabolic indices and meat quality in pigs].
Informácie o publikácii
Zápis:
KOVÁČ, Gabriel - TUREK, Peter - MUDROŇ, Pavol - KORIMOVÁ, Ľudmila - LINK, Róbert. Vplyv vitamínu E na vnútorné prostredie a kvalitu mäsa ošípaných [Effects of vitamin E on some metabolic indices and meat quality in pigs]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 108-109.
Rok vydania:
1998
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 108-109
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský