Publication output

Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt].

About the publication

Record:
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef. Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 173.
Year:
1998
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
BURDOVÁ Oľga
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 173
Publisher:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak