Publikačný výstup

Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt].

Informácie o publikácii

Zápis:
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef. Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 173.
Rok vydania:
1998
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BURDOVÁ Oľga
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 173
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský