Nutričná hodnota hydinového mäsa po pôsobení stresových faktorov [Nutritive value of poultry meat exposed to experimenally simulated stress].
Informácie o publikácii
Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra - STANÍKOVÁ, Angela. Nutričná hodnota hydinového mäsa po pôsobení stresových faktorov [Nutritive value of poultry meat exposed to experimenally simulated stress]. In: Rizikové faktory potravového reťazca, Nitra 12.10.2006 : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2006. 2006. ISBN 80-8069-760-4, s. 262-265.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
MASSANYI Peter, TOMAN Róbert, LUKÁČ Norbert
Vydanie:
Rizikové faktory potravového reťazca, Nitra 12.10.2006
elektronický dokument
Zborník z medzinárodnej konferencie
S. 262-265
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-760-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický