Produkcia ekologicky čistej potraviny z bravčového mäsa pri použití homeopatík [Ecological nutrition production from porc meat application of homeopatics].
About the publication
Record:
HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - BULECA, Ján - REICHEL, Peter. Produkcia ekologicky čistej potraviny z bravčového mäsa pri použití homeopatík [Ecological nutrition production from porc meat application of homeopatics]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-760-4, s. 122-125.
Year:
2006
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Rizikové faktory potravinového reťazca
Zborník z medzinárodnej konferencie, Nitra 12.10.2006
s. 122-125
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8069-760-4
Research area:
neuvedená
Language:
slovak