Publication output

Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam.

About the publication

Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz. Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. ISBN 80-232-0269-3, .
Year:
2006
Category:
BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
UVMP share:
0 %
Edition:
Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany
Food products safety and quality management
Publisher:
Dom techniky ZSVTS
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-232-0269-3
Research area:
neuvedená
Language:
slovak