Publikačný výstup

Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz. Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. ISBN 80-232-0269-3, .
Rok vydania:
2006
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany
Food products safety and quality management
Vydavateľ:
Dom techniky ZSVTS
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-232-0269-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský