Jogurty vyrobené z ovčieho mlieka ako alternatíva funkčných potravín [Yogurts produced from ewes milk as alternative functional foods].
About the publication
Record:
PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - NAGY, Jozef. Jogurty vyrobené z ovčieho mlieka ako alternatíva funkčných potravín [Yogurts produced from ewes milk as alternative functional foods]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. s. 195-197.
Year:
2003
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003
Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003
s. 195-197
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak