Publikačný výstup

Jogurty vyrobené z ovčieho mlieka ako alternatíva funkčných potravín [Yogurts produced from ewes milk as alternative functional foods].

Informácie o publikácii

Zápis:
PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - NAGY, Jozef. Jogurty vyrobené z ovčieho mlieka ako alternatíva funkčných potravín [Yogurts produced from ewes milk as alternative functional foods]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. s. 195-197.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003
Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003
s. 195-197
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský