Vplyv lactobacillus plantarum LB5 ako aditívum v chovoch ošípaných pri výrobe ekologickej potraviny.
About the publication
Record:
HÚSKA, Miroslav - KOVÁČ, Gabriel - LINK, Róbert - HIŠČÁKOVÁ, Mária - JESENSKÁ, Mária - REICHEL, Peter. Vplyv lactobacillus plantarum LB5 ako aditívum v chovoch ošípaných pri výrobe ekologickej potraviny. In: Rizikové faktory potravového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. ISBN 80-8069-282-3, s. 43-44.
Year:
2003
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
0 %
0 %
0 %
HIŠČÁKOVÁ Mária
0 %
0 %
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Rizikové faktory potravového reťazca
Zborník vedeckých prác z 3. medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 3. december 2003
s. 43-44
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8069-282-3
Research area:
neuvedená
Language:
slovak