Vplyv lactobacillus plantarum LB5 ako aditívum v chovoch ošípaných pri výrobe ekologickej potraviny.
Informácie o publikácii
Zápis:
HÚSKA, Miroslav - KOVÁČ, Gabriel - LINK, Róbert - HIŠČÁKOVÁ, Mária - JESENSKÁ, Mária - REICHEL, Peter. Vplyv lactobacillus plantarum LB5 ako aditívum v chovoch ošípaných pri výrobe ekologickej potraviny. In: Rizikové faktory potravového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. ISBN 80-8069-282-3, s. 43-44.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
0 %
HIŠČÁKOVÁ Mária
0 %
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Rizikové faktory potravového reťazca
Zborník vedeckých prác z 3. medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 3. december 2003
s. 43-44
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-282-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský