Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - BAČA, Martin. Prefermentovaný cereálny substrát, obohatený o kyselinu gama-linolénovú a jeho vplyv na produkčné parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa [Prefermented cereal product, enriched with gama-linolenic acid and its impact on production parameters broiler chickens and quality of produced meat]. In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 163-166.
2014
AFD
2014
AFD
FEJERČÁKOVÁ, Andrea - VAŠKOVÁ, Janka - KREMPASKÁ, Klára - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Štúdium aktivity antioxidačných enzýmov v mitochondriách pečene a srdca po perorálnom príjme niektorých prírodných látok s potenciálnym antioxidačným účinkom [Study of antioxidant anzymes activities in liver and heart mitochondria after oral intake of certain natural compounds with antioxidant potential]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 92-95.
2014
AFD
2014
AFD
NAGY, Jozef - BODNÁR, Martin - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv kvantovej terapie na kvalitu mäsa hovädzieho dobytka [Effect of quantum therapy on the beef quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 229-232.
2014
AFG
2014
AFG
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef. Vplyv rôznych metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov [The impact of cooling methods on microbiological quality of broiler carcasses]. In: Lenfeldovy a Höklovy dny. Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16.. října 2014. 2014. ISBN 978-80-7305-728-2, s. 26-27.
2014
AFH
2014
AFH
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MASKAĽOVÁ, Iveta - GUOTHOVÁ, Lucia - ČERTÍK, Milan. Význam konzumácie rybieho mäsa z pohľadu zdravej výživy [The importance of fish meat consumption in terms of healthy diet]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 34.
2014
BBA
2014
BBA
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European brown hare. In: ed. Peter Paulsen, A. Bauer, Frans J. M. Smulders. Trends in game meat hygiene : From forest to fork. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2014. 2014. ISBN 978-90-8686-238-2, s. 345-350, [1,01AH]
2014
BDF
2014
BDF
KOŠČOVÁ, Jana - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Potenciálne využitie probiotických baktérií v akvakultúre [Potential use of probiotic bacteria in aquaculture]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 1-2 (2014), s. 24-26.
2014
BEE
2014
BEE
FEČKANINOVÁ, Adriana - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - JAVORSKÝ, Peter. Identifikácia probiotických baktérií izolovaných zo pstruha dúhového [Identification of probiotic bacteria isolated from rainbow trout]. In: XVI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 28.5.2014 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. 2014. ISBN 978-80-7305-670-4, online, s. 38-40.
2014
BEF
2014
BEF
FEČKANINOVÁ, Adriana - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Výskyt patogénov rýb rodu Aeromonas a podmienky vodného prostredia vo farmovom chove pstruha dúhového (Oncorhynchus mykkis) [The occurrence of fish pathogens of the genus Aeromonas and aquatic environment conditions in rainbow trout (Oncorhynchus mykkis) aquaculture]. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2014. 2014. ISBN 978-80-89385-31-7, s. 72-85.
2014
FAI
2014
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, 263 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459
Strana 20 / 46