Fyzikálne a chemické zmeny mäsa bažantov počas zrecieho procesu [Physical and chemical changes in pheasant’s meat during the ripening process].
Informácie o publikácii
Zápis:
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - TOROPILOVÁ, Júlia. Fyzikálne a chemické zmeny mäsa bažantov počas zrecieho procesu [Physical and chemical changes in pheasant’s meat during the ripening process]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 171-173.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BRENESSELOVÁ Martina
35 %
35 %
10 %
10 %
TOROPILOVÁ Júlia
10 %
Podiel UVLF:
55 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 171-173
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-458-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský