Kvalita produkovaného mäsa kurčiat po skrmovaní prefermentovaného bioproduktu [Quality of produced poultry meat after feeding of prefermanted bioproduct].
Informácie o publikácii
Zápis:
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Kvalita produkovaného mäsa kurčiat po skrmovaní prefermentovaného bioproduktu [Quality of produced poultry meat after feeding of prefermanted bioproduct]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015. 1. vyd. Nitra : SPU, 2015. 2015. ISBN 978-80-552-1314-9, s. 132-134.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
30 %
30 %
ČERTÍK Milan
10 %
10 %
KLEMPOVÁ Tatiana
10 %
10 %
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015
S. 132-134
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1314-9
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský