Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2001
AFD
2001
AFD
GOLIAN, Jozef - POPESKO, Peter - HORSKÁ, D. - POPELKA, Peter. Detekcia falšovania ovčieho mlieka a syrov pomocou enzýmovej imunoanalýzy (ELISA) [Detection adulteration ewes milk and cheese by enzyme linked immunosorbent assay (ELISA)]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 60-62.
2001
AFD
2001
AFD
POPELKA, Pavol - BREYL, Ivo - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Posilac-bovinný somatotropín a jeho vplyv na úžitkovosť dojníc [Posilac-bovine somatotropin and his influence on the dairy cows production]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 139-141.
2001
BDF
2001
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - POPELKA, Peter. Chromatografické metódy stanovenia oxidačných procesov v lipidoch. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 94-97.
2001
BDF
2001
BDF
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - HAJURKA, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Rezíduá antibiotík v mlieku dojníc pri terapii mastitíd. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 151-153.
2001
BDF
2001
BDF
POPELKA, Peter - CABADAJ, Rudolf - NAGY, Jozef. Rezíduá antibiotík v potravinách a surovinách živočíšneho pôvodu. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 1 (2001), s. 20-24.
2000
ADC
2000
ADC
NEUSCHL, Jozef - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - ČONKOVÁ, Eva - ŠUTIAK, Václav. A comparison of the serum level kinetics and biological half-life of oxytetracycline after long action preparations (Tetravet 20% L.A.INJ. and Engemycin 10% L.A.INJ.) in sheep and their tolerance [Porovnanie kinetiky sérových hladín a biologický polčas oxytetracyklínu u oviec po prípravkoch s predĺženým účinkom (Tetravet 20% L.A.INJ. a Engemycin 10% L.A.INJ.) a ich znášanlivosť]. In: Veterinární medicína. 2000. ISSN 0375-8427, Roč. 45, č. 3 (2000), s. 83-87.
2000
ADF
2000
ADF
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Tylosin residues in the muscles of laying hens after its experimental administration in drinking water. In: Folia veterinaria. 2000. ISSN 0015-5748, Roč. 44, č. 3 (2000), s. 133-135.
2000
AFD
2000
AFD
NEUSCHL, Jozef - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - ČONKOVÁ, Eva - ŠUTIAK, Václav - ŠÁLY, Ján - KOZÁK, Marián - KREMEŇ, Jozef - KORÉNEK, Marián. A comparison of the serum level kinetic of oxytetracycline after long action preparations (Tetravet 20% L.A.inj. and Engemycin 10% L.A.inj.) in sheep and their tolerance. In: Súčasné trendy veterinárnej medicíny - výskum a prevencia chorôb zvierat, 9. november 2000 : Zborník z konferencie pri príležitosti 30. výročia založenia Výskumného ústavu veterinárnej medicíny v Košiciach. Košice : UVL, 2000. 2000. ISBN 80-967955-2-X, s. 62-64.
2000
AFD
2000
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Rezíduá tylozínu vo svalovine nosníc po experimentálnom podávaní v pitnej vode [Tylosin residues in muscles of laying hens after experimental administration in drinking water]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 203-205.
2000
AFD
2000
AFD
NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf - ŠIMKO, Štefan - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - ŠÁLY, Ján - MAGIC, Dušan ml. - NEUSCHL, Jozef. Stanovenie rezíduí salinomycínu v tkanivách brojlerových kurčiat po experimentálnom podávaní použitím mikrobiologických difúznych metód [Determination of salinomycin residues in the tissues of brojler chickens by using of microbiological diffusion methods]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 206-209.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459
Strana 45 / 46