Publikačný výstup

Comparison of BSDA and Premitest sensitivity in poultry meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - HUSSEIN, Khalled. Comparison of BSDA and Premitest sensitivity in poultry meat. In: . Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. ISBN 80-8069-281-5, s. 33.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Rizikové faktory potravinového reťazca
Zborník abstraktov z 3. medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 3. december 2003
s. 33
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-281-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický