Publikačný výstup

Využitie prírodných antioxidantov na stabilitu tukovej zložky tepelne neopracovaných mäsových výrobkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - POPELKA, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - ĎURČÁK, Peter. Využitie prírodných antioxidantov na stabilitu tukovej zložky tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: EÚ - Legislatívny proces v potravinárstve. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2003. www.domtechniky-ke.sk.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
EÚ - Legislatívny proces v potravinárstve
Zborník príspevkov z medzinárodnej konferencie, Košice-Dom techniky 9.-10. decembra 2003
www.domtechniky-ke.sk
Vydavateľ:
Dom techniky ZSVTS
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský