Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2014
AFD
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Živočíšne tuky a ich vplyv na zdravotný stav človeka [Animal fats and their effect on the health of humans]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 9-12.
2014
AFD
2014
AFD
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír - BRENESSELOVÁ, Martina. Zloženie spišských párkov deklarované výrobcami a jeho vplyv na vybrané ukazovatele kvality [Composition of "Spišské" frankfurters declared by the producers and its effects on the selected quality parameters]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 214-217.
2014
AFH
2014
AFH
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Sledovanie ukazovateľov kvality Spišských párkov [Monitoring quality indicators of "Spišské párky"]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 56.
2014
BDE
2014
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - MAČANGA, Ján - TREMLOVÁ, Bohuslava - TUREK, Peter. Hodnotenie kvality Spišských párkov na slovenskom a českom trhu [Quality evaluation of sausages "Spišské párky" on Slovak and Czech market]. In: Maso. 2014. ISSN 1210-4086, Roč. 25, č. 6(2014), s. 27-28.
2014
BDE
2014
BDE
TUREK, Peter. HYGIENA ALIMENTORUM XXXV - v duchu bezpečnosti a tradičnej kvality mäsa a mäsových výrobkov. In: Řeznícke noviny - príloha časopisu MASO. 2014. ISSN 1210-4086, Roč. 25, č. 4(2014), s. XXIX-XXX.
2014
BDE
2014
BDE
TUREK, Peter. Mäkké mäsové výrobky v intenciách slovenského potravinového práva [Frankfurter-type sausages in intentions of Slovak Food Law]. In: Maso. 2014. ISSN 1210-4086, Vol. 25, č. 2(2014), s. 4-8.
2014
BDF
2014
BDF
PLEVA, Ján - TUREK, Peter. 230. výročie vzniku študijného odboru zverolekárstvo na Univerzite Karlovej v Prahe [230th anniversary of the establishment of veterinary medicine as the field of study at the Charles University in Prague]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 1-2 (2014), s. 51-53.
2014
BDF
2014
BDF
TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena. Bakteriálne enteritídy na Slovensku v rokoch 1999–2013 [Bacterial enteritis in Slovakia during 1999-2013]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 3-4 (2014), s. 164-166.
2014
BDF
2014
BDF
MÁTÉ, Dionýz - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena - TUREK, Peter. Devitalizácia salmonel zmenou pH. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 5-6 (2014), s. 224-225.
2014
BDF
2014
BDF
PIRČOVÁ, Štefánia - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena - TUREK, Peter. Epizootologické a epidemiologické aspekty Echinokokóz [Epizootologic and epidemiologic aspects of echinococcosis]. In: Infovet. 2014. 2014. ISSN 1335-1907, Roč. 21, č. 2 (2014), s. 75-78.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375