Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2014
AFD
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Živočíšne tuky a ich vplyv na zdravotný stav človeka [Animal fats and their effect on the health of humans]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 9-12.
2014
AFD
2014
AFD
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír - BRENESSELOVÁ, Martina. Zloženie spišských párkov deklarované výrobcami a jeho vplyv na vybrané ukazovatele kvality [Composition of "Spišské" frankfurters declared by the producers and its effects on the selected quality parameters]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 214-217.
2014
AFH
2014
AFH
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Sledovanie ukazovateľov kvality Spišských párkov [Monitoring quality indicators of "Spišské párky"]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 56.
2014
BDE
2014
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - MAČANGA, Ján - TREMLOVÁ, Bohuslava - TUREK, Peter. Hodnotenie kvality Spišských párkov na slovenskom a českom trhu [Quality evaluation of sausages "Spišské párky" on Slovak and Czech market]. In: Maso. 2014. ISSN 1210-4086, Roč. 25, č. 6(2014), s. 27-28.
2014
BDE
2014
BDE
TUREK, Peter. HYGIENA ALIMENTORUM XXXV - v duchu bezpečnosti a tradičnej kvality mäsa a mäsových výrobkov. In: Řeznícke noviny - príloha časopisu MASO. 2014. ISSN 1210-4086, Roč. 25, č. 4(2014), s. XXIX-XXX.
2014
BDE
2014
BDE
TUREK, Peter. Mäkké mäsové výrobky v intenciách slovenského potravinového práva [Frankfurter-type sausages in intentions of Slovak Food Law]. In: Maso. 2014. ISSN 1210-4086, Vol. 25, č. 2(2014), s. 4-8.
2014
BDF
2014
BDF
PLEVA, Ján - TUREK, Peter. 230. výročie vzniku študijného odboru zverolekárstvo na Univerzite Karlovej v Prahe [230th anniversary of the establishment of veterinary medicine as the field of study at the Charles University in Prague]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 1-2 (2014), s. 51-53.
2014
BDF
2014
BDF
TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena. Bakteriálne enteritídy na Slovensku v rokoch 1999–2013 [Bacterial enteritis in Slovakia during 1999-2013]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 3-4 (2014), s. 164-166.
2014
BDF
2014
BDF
MÁTÉ, Dionýz - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena - TUREK, Peter. Devitalizácia salmonel zmenou pH. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 5-6 (2014), s. 224-225.
2014
BDF
2014
BDF
PIRČOVÁ, Štefánia - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena - TUREK, Peter. Epizootologické a epidemiologické aspekty Echinokokóz [Epizootologic and epidemiologic aspects of echinococcosis]. In: Infovet. 2014. 2014. ISSN 1335-1907, Roč. 21, č. 2 (2014), s. 75-78.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 10 / 38