Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2014
BDF
2014
BDF
TUREK, Peter. Jubilejná HYGIENA ALIMENTORUM v duchu bezpečnosti a tradičnej kvality mäsa a mäsových výrobkov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 3-4 (2014), s. 171-173.
2014
BDF
2014
BDF
TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PLEVA, Ján. K histórii vzniku Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach [To the history of establishment of the University of veterinary medicine and pharmacy in Košice]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 1-2 (2014), s. 48-49.
2014
BDF
2014
BDF
NAGYOVÁ, Alena - SALADIOVÁ, Danka - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. K problémom eradikačného procesu besnoty na Slovensku [To the problem of the eradication process of rabies in Slovakia]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 3-4 (2014), s. 161-163.
2014
BDF
2014
BDF
TUREK, Peter - SALADIOVÁ, Danka - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena. Ochorenia vyvolané Yersiniami. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 5-6 (2014), s. 266-268.
2014
BFA
2014
BFA
KOVÁČ, Gabriel - TÓTHOVÁ, Csilla - NAGY, Oskar - TUREK, Peter - NOVOTNÝ, Jaroslav - PRIBULA, Milan - VOZÁR, Tibor. The internal environment of sows during the reproduction cycle and in fattening pigs before and after slaughtering [Vnútorné prostredie prasníc počas reprodukčného cyklu a u výkrmových ošípaných pred a po zabití]. In: Proceedings of the 23rd International Pig Veterinary Society (IPVS) Congress, June 8 – 11, 2014, Cancun, Quintana Roo, Mexico : 1. vyd. León : IPVS, 2014. 2014. online, s. 226.
2014
FAI
2014
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, 263 s.
2013
ACB
2013
ACB
NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - JANTO, Rudolf - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - STEINHAUSER, Ladislav - TUREK, Peter. Hygiena a technológia produkcie a spracovania vedľajších živočíšnych produktov. Rec. Oľga Luptáková, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-370-0, 456 s.
2013
ACB
2013
ACB
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Tovaroznalectvo potravín živočíšneho a rastlinného pôvodu : (vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín). Rec. Oľga Luptáková, Jozef Golian. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-372-4, 308 s.
2013
AFC
2013
AFC
NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - BÉM, Karol - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Moderné metódy hodnotenia kvality vajec. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 208-211.
2013
AFD
2013
AFD
TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Bezpečnosť a kvalita potravín a ochrana spoterbiteľa [Food safety and quality and consumer protection]. In: Vytváranie podmienok pre ochranu a kontrolu zdravia potravinových druhov zvierat, inovácia veterinárnej informatiky, Nitra, 4. december 2012 : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 41. valného zhromaždenia členov SAPV. 1. vyd. Nitra : SAPV, 2013. 2013. ISBN 978-80-89162-49-9, s. 52-57.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 11 / 38