Publikačný výstup

Tovaroznalectvo potravín živočíšneho a rastlinného pôvodu : (vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín).

Informácie o publikácii

Zápis:
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Tovaroznalectvo potravín živočíšneho a rastlinného pôvodu : (vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín). Rec. Oľga Luptáková, Jozef Golian. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-372-4, 308 s.
Rok vydania:
2013
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Recenzenti:
Oľga Luptáková, Jozef Golian.
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-372-4
Rozsah:
308 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský