Hygiena a technológia produkcie a spracovania vedľajších živočíšnych produktov.
Informácie o publikácii
Zápis:
NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - JANTO, Rudolf - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - STEINHAUSER, Ladislav - TUREK, Peter. Hygiena a technológia produkcie a spracovania vedľajších živočíšnych produktov. Rec. Oľga Luptáková, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-370-0, 456 s.
Rok vydania:
2013
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
62 %
4 %
JANTO Rudolf
1 %
5 %
4 %
4 %
PAULSEN Peter
1 %
3 %
6 %
STEINHAUSER Ladislav
6 %
2 %
Recenzenti:
Oľga Luptáková, Juraj Gulovič
Podiel UVLF:
92 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-370-0
Rozsah:
456 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský