Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2005
AFD
2005
AFD
HÚSKA, Miroslav - REICHEL, Peter - TUREK, Peter - POPELKOVÁ, Miroslava - NAGY, Jozef - ŠALITROŠ, Vladimír. Overenie vplyvu Lactobacillus reuteri u ošípaných ako aditíva pri výrobe ekologicky nezávadnej potraviny. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 293-296.
2005
AFD
2005
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie metód stanovenia malóndialdehydu vo vzorkách mäsa. In: Laboralim 2005. Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 2005. 2005. s. 33-36.
2005
AFD
2005
AFD
SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel. Právne normy uplatňované pri manipulácii so živočíšnymi vedľajšími produktmi neurčenými na ľudskú spotrebu [Legal rules which are excercise at the manipulation with animal by products which are undisposed to human consumption]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 148-153.
2005
AFD
2005
AFD
HÚSKA, Miroslav - REICHEL, Peter - NAGY, Jozef - POPELKOVÁ, Miroslava - TUREK, Peter - ŠALITROŠ, Vladimír. Sledovanie bezpečnosti kmeňa Lact. casei var. subp. pseudoplantarum č. 294 na zdravotný stav a vybrané metabolické ukazovatele u ošípaných. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 297-300.
2005
AFD
2005
AFD
STARUCH, Ladislav - KANTOROVÁ, M. - ŠEDIVÁ, Ľ. - FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Využitie PCR a ELISA metód na dôkaz hovädzej zložky v mäsových výrobkoch (I). In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 313-316.
2005
AFD
2005
AFD
STARUCH, Ladislav - KANTOROVÁ, M. - ŠEDIVÁ, Ľ. - FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Využitie PCR a ELISA metód na dôkaz hovädzej zložky v mäsových výrobkoch (II). In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 317-320.
2005
BDE
2005
BDE
POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Iskustva uvodenja dobre higijenske prakse u prehrambenoj industriji u Slovačkoj. In: Meso. 2005. ISSN 1332-0025, Roč. 7, č. 3 (2005), s. 34-39.
2005
BDF
2005
BDF
ĎUREČKO, Rastislav - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Epizootologické a epidemiologické aspekty besnoty. In: Infovet. 2005. Roč. 12, č. 5 (2005), s. 243-245.
2005
BEF
2005
BEF
TUREK, Peter - HARCSA, Ladislav. Pružnosť pri uplatňovaní nariadenia (ES) č. 852/2004 z pohľadu pokračovania v tradičných metódach na ktoromkoľvek stupni výroby. In: Hygienické podmienky výroby a predaja potravín : Bratislava : Potravinárska komora Slovenska, 2005. 2005.
2005
BEF
2005
BEF
TUREK, Peter. Riziká vyplývajúce z rozširujúceho sa medzinárodného obchodu s potravinami. In: VI. potravinárska konferencia - otvorené fórum o stave, bezpečnosti a kvalite potravín, 10.-11. marca 2005, Stará Lesná : Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2005. 2005. s.11-15.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 24 / 38