Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2005
AFD
2005
AFD
HÚSKA, Miroslav - REICHEL, Peter - TUREK, Peter - POPELKOVÁ, Miroslava - NAGY, Jozef - ŠALITROŠ, Vladimír. Overenie vplyvu Lactobacillus reuteri u ošípaných ako aditíva pri výrobe ekologicky nezávadnej potraviny. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 293-296.
2005
AFD
2005
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie metód stanovenia malóndialdehydu vo vzorkách mäsa. In: Laboralim 2005. Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 2005. 2005. s. 33-36.
2005
AFD
2005
AFD
SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel. Právne normy uplatňované pri manipulácii so živočíšnymi vedľajšími produktmi neurčenými na ľudskú spotrebu [Legal rules which are excercise at the manipulation with animal by products which are undisposed to human consumption]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 148-153.
2005
AFD
2005
AFD
HÚSKA, Miroslav - REICHEL, Peter - NAGY, Jozef - POPELKOVÁ, Miroslava - TUREK, Peter - ŠALITROŠ, Vladimír. Sledovanie bezpečnosti kmeňa Lact. casei var. subp. pseudoplantarum č. 294 na zdravotný stav a vybrané metabolické ukazovatele u ošípaných. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 297-300.
2005
AFD
2005
AFD
STARUCH, Ladislav - KANTOROVÁ, M. - ŠEDIVÁ, Ľ. - FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Využitie PCR a ELISA metód na dôkaz hovädzej zložky v mäsových výrobkoch (I). In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 313-316.
2005
AFD
2005
AFD
STARUCH, Ladislav - KANTOROVÁ, M. - ŠEDIVÁ, Ľ. - FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Využitie PCR a ELISA metód na dôkaz hovädzej zložky v mäsových výrobkoch (II). In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 317-320.
2005
BDE
2005
BDE
POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Iskustva uvodenja dobre higijenske prakse u prehrambenoj industriji u Slovačkoj. In: Meso. 2005. ISSN 1332-0025, Roč. 7, č. 3 (2005), s. 34-39.
2005
BDF
2005
BDF
ĎUREČKO, Rastislav - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Epizootologické a epidemiologické aspekty besnoty. In: Infovet. 2005. Roč. 12, č. 5 (2005), s. 243-245.
2005
BEF
2005
BEF
TUREK, Peter - HARCSA, Ladislav. Pružnosť pri uplatňovaní nariadenia (ES) č. 852/2004 z pohľadu pokračovania v tradičných metódach na ktoromkoľvek stupni výroby. In: Hygienické podmienky výroby a predaja potravín : Bratislava : Potravinárska komora Slovenska, 2005. 2005.
2005
BEF
2005
BEF
TUREK, Peter. Riziká vyplývajúce z rozširujúceho sa medzinárodného obchodu s potravinami. In: VI. potravinárska konferencia - otvorené fórum o stave, bezpečnosti a kvalite potravín, 10.-11. marca 2005, Stará Lesná : Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2005. 2005. s.11-15.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375